Transparant en korte lijnen
Unieke oplossingen
A-rating producten

Over ons

Melior Verzekeringen

Melior verzekeringen is opgericht in 2013 om, in samenspraak met overheden, hoogwaardige verzekeringsoplossingen aan te bieden. Melior Verzekeringen werkt alleen in de overheidssector.

Melior Verzekeringen is geen Assurantie Makelaar en wenst dit ook niet te zijn. Het is een organisatie die exclusief namens Mandatis de overheidsmarkt bedient.

De wens van overheden is dat er meerdere aanbieders voor aansprakelijkheidsoplossing in de markt zijn omdat een monopolie ongewenst is. Dit geldt ook voor de overige verzekeringsproducten die in de overheidsmarkt afgenomen worden.

Mandatis

Mandatis

Mandatis is een volmachtbedrijf met jarenlange ervaring in de overheidssector. Zij is gevolmachtigde van een aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse maatschappijen en is Lloyd’s approved coverholder.

In deze hoedanigheid heeft Mandatis BV verregaande bevoegdheden om verzekeringen te accepteren, polissen op te maken, schaden te behandelen en producten te ontwikkelen voor zowel het particuliere als het zakelijke segment.

De advisering rondom de producten vindt plaats door de met haar samenwerkende assurantiekantoren.

Lloyd's approved cover holder

Lloyd’s

Mandatis is Lloyd’s Approved Cover Holder hetgeen betekent dat wij als één van de weinigen in Nederland op kunnen treden voor Lloyd’s Syndicates als gevolmachtigde. Inmiddels beschikken wij over verschillende Lloyd’s volmachten naast onze bestaande Nederlandse volmachten op het gebied van brand, aansprakelijkheid, ongevallen verzekeringen en meer.

Dankzij deze Lloyd’s Approved Cover Holder status hebben deze productoplossingen allemaal een A-rating voor wat betreft kredietwaardigheid.

Wij zijn gecertificeerd door Lloyd’s voor acceptatie, claimshandling en financiële administratie.

Vergunningen

  • Autoriteit Financiële Markten: 12042465
  • Kamer van Koophandel: 59741309

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO Beleid

Melior Verzekeringen maakt afspraken met haar leveranciers om zoveel mogelijk digitaal te werken. Op deze wijze probeert Melior het papierverbruik terug te dringen. Daarnaast zamelt Melior Verzekeringen haar afval gescheiden in.

Door een landelijke spreiding van accountmanagers probeert Melior de reiskosten zo laag mogelijk te houden. Bij de aanschaf van voertuigen wordt rekening gehouden met de CO2 uitstoot. Medewerkers werkzaam op de vestiging in Oldenzaal worden gestimuleerd zoveel mogelijk per fiets of openbaar vervoer naar het werk te komen. Er is een mogelijkheid tot thuiswerken gefaciliteerd.

Melior Verzekeringen heeft oog voor de maatschappij en wil ook maatschappelijk betrokken zijn. Daarom biedt Melior Verzekeringen plaats voor medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt. Ook wordt op verzoek bij aanbestedingen meegedacht om hulp te bieden bij stagiaires, bijstandsgerechtigden, arbeidsgehandicapten, binnen de eigen organisatie.

Medewerkers van Melior Verzekeringen laten hun maatschappelijke betrokkenheid zien middels vrijwilligerswerk. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij Artsen zonder Grenzen en de begeleiding van verstandelijke en lichamelijk beperkten bij sport.

Werken bij Melior

Op zoek naar werk?

Bekijk onze vacatures op de website van de Nyenborgh Group en solliciteer direct!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief: