Transparant en korte lijnen
Unieke oplossingen
A-rating producten

Contact

Beperkte bereikbaarheid i.v.m. coronavirus

In verband met het Coronavirus is ons kantoor momenteel niet toegankelijk voor relaties. Alle communicatie verloopt nu via de telefoon, whatsapp, email of post. Tevens is maar een beperkt aantal medewerkers op kantoor aanwezig. Hierdoor kan het dus voorkomen dat wij uw telefonische oproep niet direct kunnen beantwoorden. Wij willen u daarom vragen om een email te sturen.

Melior Verzekeringen

Hanzepoort 25
7575DB Oldenzaal

Postbus 314
7570AH Oldenzaal

Schade melden

U wilt een schade melden. Dit kan bij voorkeur per e-mail. Stuurt u een e-mail naar schade@meliorverzekeringen.nl

Bij deze e-mail voegt u de aanwezige bijlagen bij en geeft u een omschrijving van de claim. Bij voorkeur geeft u ook uw eigen visie op de aansprakelijkheid weer en geeft u aanvullende relevante informatie vanuit de gemeente weer.

Zijn de bijlagen te groot? U kunt ze ook aan ons opsturen (correspondentieadres) of met ons delen via bijvoorbeeld dropbox of WeTransfer.

Indien u vragen kunt u telefonisch met ons contact opnemen.

Veilig informatie delen

Als u privacy gevoelige informatie verstuurt kunt u ook gebruik van onze onze eigen bestandsdeling service. Deze biedt functionaliteit vergelijkbaar met Dropbox, maar dan gehost in ons eigen datacenter. Indien gewenst kunnen wij voor u een account aanmaken.

Klachten

Melior Verzekeringen streeft er naar haar klanten zo goed mogelijk te informeren. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan kunt u een klacht indienen. Het klachtenproceduredocument bevat informatie over hoe u uw klacht kunt indienen en binnen welke termijn u een reactie mag verwachten.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief: