Skip to main content

Melior Nieuws

Het streven is dat u minimaal twee keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Hierin informeren wij u over de ontwikkelingen op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen voor gemeenten, provincies en waterschappen.

Nieuwsbrief 3

8 juli 2015

Inhoud

  1. Van de directeur
  2. Klantdagen
  3. Kennisbank
  4. Schadebehandeling
  5. Vakantie

1. Van de directeur

Zo vlak voor de welverdiende zomervakantie berichten wij u graag over de ontwikkelingen bij Melior Verzekeringen , de overheidsvolmachtverzekeraar van Mandatis BV uit Oldenzaal. Met 25 gemeenten als klant in ons eerste jaar zijn we zeer tevreden. Het geeft ons de kans om Melior Verzekeringen gelijkmatig te laten groeien. We zijn helemaal klaar voor het najaar waarin we ongeveer 40-45 aanbestedingen verwachten.

Voor de aansprakelijkheidsverzekering van de gemeente Den Haag zullen we twee layers gaan verzorgen. De laatste inschrijving voor de zomervakantie gaan deze week naar de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Tevens zullen wij een voorstel uitbrengen voor de gemeente Hengelo.

Met vriendelijke groet,

Bertil Postema
directeur


2. Klantdagen

Begin juni hebben wij in Zwolle, Amsterdam en Eindhoven onze jaarlijkse klantdagen georganiseerd. Over deze drie dagen konden wij maar liefst 82 gemeenten begroeten. Na de introductie is er door Marc Mutsaars gesproken over onze schadeafhandeling in het algemeen en de korte persoonlijke lijnen tussen u en onze schadebehandelaars in het bijzonder. Na de pauze werd door het advocatenkantoor Kennedy Van der Laan een presentatie gegeven over letselschades en aansprakelijkheid. We danken iedereen voor het bezoek en we waren verheugd met de positieve reacties.


3. Kennisbank

Graag geef ik u het goede nieuws dat wij in het derde kwartaal van dit jaar de kennisbank actief zullen hebben zodat we u nog meer kunnen ondersteunen bij uw werkzaamheden.


4. Schadebehandeling

Vaak horen we van gemeenten dat de indruk bestaat dat Melior Verzekeringen niet zelfstandig de schaden behandeld. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om u te informeren dat Melior Verzekeringen ALLE schaden zelf behandeld en afwikkelt. Natuurlijk vragen we in complexe zaken wel eens advies, maar nogmaals onze schadeafdeling handelt alles zelf af.

Wie zijn onze collega’s op de schadeafdeling:

Yvonne de Jong

Na eerst een aantal jaren in het bankwezen werkzaam te zijn geweest werk ik al meer dan vijfentwintig jaar in de verzekeringsbranche.

Hierbij heb ik kennis gemaakt met alle facetten van verzekeren, van acceptatie en polisverwerking tot schadebehandeling.

Nu ben ik al jaren werkzaam als schadebehandelaar van de overheidsrelaties. Brand- , aansprakelijkheid- en autoschades behoren tot mijn werkzaamheden.

De diversiteit van de verschillende soorten schades waarmee ik te maken krijg spreekt mij zeer aan.

De behandeling van deze schades voor gemeenten is voor mij weer een nieuwe en interessante uitdaging. Ik vind het belangrijk dat een kwestie snel, adequaat en op een correcte wijze wordt behandeld.

Opleiding : HBS-A WFT Schade Zakelijk volledig.

Marc Mutsaars

Marc Mutsaars – sinds 20 jaar werkzaam in de overheidsbranche en jarenlang betrokken bij de afwikkeling van schaden van de voormalige OVO. “Mijn drijfveer is om onze klanten een duidelijke meerwaarde te bieden. Laagdrempelig, korte lijnen en een goed, snel en deskundig advies. Het mooie aan Melior Verzekeringen is dat wij onze organisatie volledig kunnen inrichten naar de wensen van de klanten”

Opleiding: HEAO MER, WFT Volmacht Schade, WFT Schade Zakelijk.

Irene Assink

Ik ben sinds 7 jaren werkzaam als advocaat bij Damsté advocaten, notarissen en fiscalisten. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van letselschade, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Op dit moment ben ik gedetacheerd bij Melior Verzekeringen, ter ondersteuning en advisering van de beoordeling en afwikkeling van schadeclaims. Voordat ik mijn carrière als advocaat begon, heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche.

Mijn drijfveer is het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies, waarbij ik een praktische inslag niet uit het oog verlies.

Opleiding; Heao MER, Nederlands Recht, beroepsopleiding advocatuur, Grotius specialisatieopleiding personenschade.

Deze drie collega’s zijn dagelijks werkzaam om schaden af te handelen en te bespreken met u. In geval van grote drukte hebben wij uiteraard nog meer collega’s ter beschikking, maar met Marc, Yvonne en Irene kunnen we de werkzaamheden op dit moment goed aan. Bij een verdere doorgroei van Melior Verzekeringen zullen wij uiteraard meer gespecialiseerde collega’s in dienst nemen.


5. Vakantie

Namens het hele team van Melior Verzekeringen wensen wij u een plezierige vakantieperiode toe en uiteraard weer een veilige thuiskomst.

 

Met vriendelijke groet,
Bertil Postema